Energiteknik

Är du vår nya installations-elektriker? Tycker du solcellsbranschen är intressant och spännande? Vill du arbeta i ett stabilt företag med utvecklingsmöjligheter och i gott sällskap av andra teknikintresserade?

Om tjänsten

Vi projekterar, säljer, levererar, monterar och driftsätter solcellsanläggningar främst till privatpersoner och företag i Kungälv och närliggande kommuner. Vi har en kraftig tillväxt och söker nu en ny installationselektriker.  Vi är ett sammansvetsat projekt- och montageteam på 7 personer. Johan är auktoriserad elektriker, Joel är operativ chef, Matilda är projektdesigner, Christian är arbetsledare och Viktor, Ann och Mirjam montörer. Vi tycker det är lika viktigt med  säkerhet på arbetsplatsen som trivsel och att göra ett riktigt bra jobb för våra kunder :-)

Vi delar kontor och lager med vårt systerföretag UPS-teknik som är 21 personer och tillsammans har vi mycket erfarenhet och kompetens i huset som ger en trygghet och stark teamkänsla.

Arbetsuppgifter

Elinstallation av solcellsanläggningar vilket innebär:

  • Inkoppling av solpaneler.
  • Montage av växelriktare och tillhörande batterier samt övriga tillbehör.
  • Uppstart och driftsättning.
  • Utbildning för kunder samt support och service.

Vem är du?

Du har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom el och teknik. Du trivs med att arbeta självständigt och samtidigt tillhöra ett team, är drivande och initiativrik med ett starkt kundfokus. Som person är du lösningsorienterad, glad och du tycker om kundkontakter. Du får gärna vara teknikintresserad och tycka solcellsbranschen är intressant och utvecklande och du tycker om ett omväxlande arbete. 

Om företaget

Energiteknik i Kungälv AB (www.enertek.se) är ett systerföretag till UPS-teknik i Väst AB (http://www.ups-teknik.se). UPS-teknik i Väst AB grundades för 21 år sedan och Energiteknik i Kungälv AB har funnits i 8 år. Vi har en intern arbetsmiljögrupp som jobbar systematiskt med arbetsmiljöfrågor och vi har kollektivavtal, Installationsavtalet (med solcellstillägget). Vi är måna om vår personal och vi försöker på olika sätt uppmuntra personalen till friskvårdsaktiviteter. Vi har bra rutiner för arbetsprocesser och har regelbundna möten med delar av eller hela personalen.

Våra medarbetare har stort tekniskt intresse, är intresserade av sol- & miljöteknik och står beredda att hjälpa våra kunder från första besök till driftsatt anläggning. Vi hjälper även våra kunder med fjärrövervakning och service på solcellsanläggningar.

Läs mer på www.enertek.se

I den här rekryteringen har Energiteknik valt att samarbeta med Find Ab. Kontakta rekryterare Maria Benholm maria.benholm@findab.se 0708-144830 för frågor kring tjänsten

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-23

Tillbaka till lediga jobb