UPS-TEKNIK

Har du kunskap inom el och stort tekniskt intresse? Vi hjälper våra kunder att säkerställa en trygg och säker strömförsörjning. Vi värnar om bra arbetsmiljö och att ha kul på jobbet. Nu söker vi juniora servicetekniker som vill lära sig ett kul arbete och jobba på ett tryggt och stabilt företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i ett serviceteam med handledning av våra 9 tekniker som drivs av Mikael som är serviceansvarig och Marcus som är arbetsledare - vars uppgift är installation, förebyggande underhåll, reparation och driftsättning av våra system hos våra kunder som är allt ifrån sjukhus till företag. Vi levererar kompletta strömförsörjningssystem (UPS, reservkraft, likriktare och batterier) och servicetjänster till våra kunder som finns utspridda i södra Sverige vilket innebär att det förekommer resor med övernattning på hotell. Variationen av kunder och att arbetet är självständigt gör att ingen dag är den andra lik.

Vem är du?

För att arbeta som junior servicetekniker behöver du ha praktisk och teoretisk kunskap inom el-området. Alltså genomgått el-programmet eller likvärdig utbildning. Är du dessutom händig och har erfarenhet av elinstallationer är det ett jätteplus. Vi kommer lära dig de delar du behöver för att utvecklas som tekniker hos oss. Du tycker om stor variation i ditt arbete och att möta kunder.

Att vara lösningsorienterad och nyfiken passar jättebra i den här rollen.

Kvalifikationer:

  • Genomgått elprogrammet eller likvärdig utbildning.
  • God social förmåga
  • B-körkort.
  • Svenska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?

En tillsvidareanställning på heltid i ett tryggt företag där vi är måna om vår personal. Kollektivavtal finns och servicebil kommer att ingå i tjänsten.

Om oss

Sedan starten år 2002 har mycket hänt på UPS-teknik. Med 20 år i branschen och 22 medarbetare är vi idag en stark partner och helhetsleverantör när det gäller säker strömförsörjning. Vi levererar produkter med mycket hög kvalitet och driftsäkerhet, rätt pris/prestanda och enkelt handhavande. Detta tillsammans med våra kompletta servicetjänster ger våra kunder en kontaktyta oavsett om det gäller produkter eller service inom säker strömförsörjning. Via vårt stora lager i Kungälv kan vi erbjuda snabba leveranser och där har vi även ett eget testrum för att kvalitetssäkra anläggningar innan leverans. Vi utför kundanpassade tester dvs mätningar och belastningsprov på anläggningar tillsammans med kunden. Vi har också utrustning för elkvalitetsmätningar och analyser på elnät samt utrustning för att utföra kompletta batterikapacitetstest på alla stationära batterier både bly och nicd.

Vi levererar säker strömförsörjning till bl a sjukhus, industri, serverhallar nätbolag och företagskunder. Dessutom utför vi service och tillhandahåller slitagedelar till samtliga fabrikat inom området UPS, DC-system och reservkraft.

Läs mer på www.ups-teknik.se

I den här rekryteringen har UPS-TEKNIK valt att samarbeta med Find Ab. För frågor kring tjänsten kontakta rekryterare Maria Benholm, 0708-144830 maria.benholm@findab.se

Urval sker löpande så sök tjänsten nu!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/4
Publicerat 2022-08-17
Sista ansökningsdag 2022-10-14

Tillbaka till lediga jobb